Online winkelen

Online winkelen, wel of niet leuk en duurder of goedkoper? Deel 2

15 februari 2017

Ik ben een echte webwinkelaar geworden

lekker rustig achter de pc, ik hoef niet op pad

en ook omdat ik alleen maar kan winkelen in het weekend, het dan vervelend druk is, ik te veel prikkels krijg en met andere dingen thuiskom dan waarvoor ik wegging. Ik kom doodop met hoofdpijn thuis en ben dan hartstikke chagrijnig.

Ik doe eigenlijk al mijn aankopen via internet behalve mijn wekelijkse boodschappen. Daar ligt nog een uitdaging voor mij want daar wil ook wel eens mee gaan beginnen. Alleen ben ik dan gebonden aan bepaalde winkels waar ik tegenwoordig niet of eigenlijk nooit meer kom. Dus dat ga ik nog eens goed uitzoeken.

Ik koop mijn kleding online, eigenlijk altijd bij de Wehkamp. Die hebben tegenwoordig heel veel merken. Ik zoek altijd eerst in de Sale voor de aanbiedingen en dan bestel ik het in twee maten, ik kan lekker thuis passen en de maat die niet goed is stuur ik terug. De bezorgkosten zijn 5.00 euro, ik laat ’s avonds afleveren en er zijn geen kosten voor het retour sturen. Ik betaal nooit vooraf maar altijd achteraf.

Als ik weet wat ik wil houden dan betaal ik dat gelijk. Dan kan ik het vergeten en is het uit mijn systeem is.

Verder bestel ik via de webshop van het Kruidvat, die winkel vind ik een ramp om in rond te lopen, zoveel spullen dat ik ook daar niet meer weet waarvoor ik nu eigenlijk kwam.

Je kunt de dingen die je nodig hebt bestellen in de webshop. Boven de 50 euro wordt het gratis bezorgd. Dat lijkt heel veel maar als je een keer in de zoveel tijd besteld kom je daar al gauw aan, denk maar eens aan de scheermesjes, die zijn best prijzig. Verder kan je de bestelling ook ophalen bij een filiaal bij je in de buurt en dat is gratis.

En ja ik weet dat je goedkopere scheermesjes hebt maar daar heeft lief er al veel van uitgeprobeerd en hij wil graag van een bepaald merk. Ik vind dat je niet overal op hoeft te bezuinigen. Het moet ook allemaal nog fijn en leuk blijven.

Mijn eigen oordeel: ik vind webwinkelen heel fijn en doe het graag maar wel doordacht. Het is voor mij niet duurder en ik denk dat ik in ieder geval goedkoper uit ben. Ik kom niet meer in de verleiding om iets anders erbij te kopen, ik zoek gericht naar de dingen die ik op dat moment nodig heb of wil hebben.

 															

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge