Review Bloomon
Online winkelen

Update en mijn mening over de bloemen van Bloomon

27 februari 2017

Zoals beloofd zou ik nog even terugkomen met een update over de bloemen die ik online had besteld bij Bloomon.

Wil je de eerdere post lezen klik dan hier Bloomon vorig bericht

Op de dag dat ze zijn bezorgd heb ik deze foto gemaakt

Een week later heb ik weer een foto gemaakt van hoe ze er toen bij stonden

Ik heb ze vandaag weggedaan omdat ze er niet meer mooi bij stonden. Het was een beetje een zielige bos geworden. Zowel de bladeren als de bloemen stonden er een beetje armoedig bij.

Mijn mening: het is makkelijk om online bloemen te bestellen. Het was een verrassing welke bloemen er in de bos zouden zitten qua kleur en lengte zijn ze gevarieerd. Ik heb 21, 95 euro voor de bloemen betaald maar kreeg wel de vaas cadeau. Ze hebben helaas geen 14 dagen gestaan maar 10 dagen.

Doe ik het nog een keer? Nee ik heb de bezorging stopgezet en ga naar de plaatselijke bloemist om te kijken of ik zelf een bos kan samenstellen , die me dan minder geld kost.

Ik ga daar zeker nog een keer een post overschrijven want ik ben zelf heel benieuwd of het gaat lukken en wat het mij gaat kosten.

 

Only registered users can comment.

 1. Ook jou bos kost zo’n €11 bij ons in de winkel….zal vast bij jou daar ook lukken…..en 10 dagen is best allang …ik vind zelf dat bloemen na 7/8 dagen opeens hard achteruit gaan niet alle soorten hoor maar de meeste wel…nou ben benieuwd wat je gaat vinden zelf……groetjes Ria x

 2. Zoals ik al schreef in mijn reactie op de eerste post ,echt een heel leuk boeket want ik hou wel van zulke aparte boeketten .De prijs vind ik eerlijk gezegd best behoorlijk hoog .Na een week zagen ze er al veel minder mooi uit en 10 dagen is wel erg weinig gezien de prijs. Nee ik zou hier ook niet voor kiezen .Ik ben benieuwd wat je kunt vinden bij de bloemisten in je omgeving ,het zou leuk zijn als je dat ook laat zien want ik weet zeker dat je creatief bent en iets moois uit zal zoeken .
  Groetjes Elisabeth

  1. Hoi Elisabeth, leuk dat je nog even reageert op mijn post. Ik ga zeker een post plaatsen als ik iets anders heb gevonden. Dus wordt vervolgd.
   Groetjes
   Tanja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge