Persoonlijk

Ik ga verhuizen

16 oktober 2017

Ik verhuis naar een goedkoper ‘huis’

Niet echt naar een ander huis maar het voelt wel even zo,

ik verhuis namelijk mijn blog van WordPress naar Blogger! Waarom dat leg ik je hieronder uit.

In januari ben ik gestart met Tanja Kiest. Nooit met een ambitie om geld te verdienen met bloggen maar om mijn manier van sparen en besparen neer te zetten met de gedachte als er maar een iemand is die er iets aan heeft, dan was het goed.

Achter de schermen help ik regelmatig mensen met sparen en besparen. Mensen helpen om te beginnen dat vind ik leuk om te doen.

Per 1 november ga ik minder werken, een bewuste keuze. Dat betekent meer vrijheid maar ook minder inkomsten. Het sparen en besparen komt daarom weer echt om de hoek kijken dus heb ik een beslissing genomen v.w.b. mijn eigen blog.

Ik heb mijn blog en mijn domeinnaam opgezegd omdat dit mij 9,95 euro per maand kost.

Mijn blog op wordpress loopt nog even door maar vanaf januari stopt deze en dat betekent dan gelijk een besparing van 9,95 per maand. Niet veel zou je zeggen maar ik heb de afgelopen jaren wel geleerd dat alle kleine beetjes helpen.

Om niet alle berichten verloren te laten gaan en anderen een kans te geven om mijn posten te blijven lezen heb ik mijn blog van Tanja Kiest met alle posten overgezet naar blogspot. Waarom? Omdat het aan de ene kant zonde is als mijn posten ineens weg zouden zijn en ik heb de afgelopen maand mijn statistieken eens in de gaten gehouden en het bleek dat ondanks dat ik niet veel schreef de posten wel regelmatig worden gelezen.

Voorlopig blijft Tanjakiest.nl gewoon online maar je kunt me dus op ook blogger vinden onder dezelfde naam (KLIK)  tanjakiest (tanjakiest.blogspot.nl) dus wil je mij blijven volgen dan kan dat daar.

 

 

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge