Online winkelen

Eerlijk is eerlijk, ze zijn mooi en apart

17 februari 2017

Via de link die ik kreeg van een vriendin heb ik bij Bloomon een bos bloemen en een vaas bestelt. De vaas was voor mij gratis. (onderaan vind je ook een linkje voor een gratis vaas mocht je geïnteresseerd zijn)

Ik had er al meer overgelezen en was eigenlijk wel benieuwd of het wat was om online ook je bloemen te bestellen. Beetje decadent maar vooruit dacht ik sommige dingen moet je toch een keer proberen.

En omdat ik eerste wilde weten hoe de bloemen eruit zagen heb ik gewacht tot ik zelf een oordeel kon geven en een foto kon plaatsen.

Hierbij de foto van de bos die gisteravond netjes is bezorgd en bij mij staat te pronken. 

Mijn mening: het is een leuke bos met allerlei verschillende bloemen en ook verschillende lengtes. Bloomon zegt dat ze minstens 14 dagen blijven staan dat kan ik nu nog niet beoordelen. Maar ik ga zeker nog een keertje een bos bestellen. En heel eerlijk vind ik dit toch ook wel weer makkelijk om te doen.

Je kan wekelijks, tweewekelijks of maandelijks bestellen. Dat bepaal je zelf. Ga je op vakantie of wil je het (tijdelijk) stopzetten? dat kan altijd via de site. 

Hier is het linkje met de info hoe het precis werkt.

Bloomon – hoe het werkt

De bloemen worden bij je thuisbezorgd, dat kan overdag of ’s avonds
Ik kreeg ook een linkje toegestuurd bij mijn bestelling met een cadeau voor anderen. Jij krijgt bij je bestelling een vaas cadeau en ik? Ik krijg een bos bloemen van ze. Kijk dat is toch best leuk van ze.
Ben je nieuwsgierig geworden en vind je het leuk om het een keer te proberen als je het via onderstaande link doet komt het helemaal goed.

www.bloomon.nl/rh4ftz-cadeau-van-tanja

Only registered users can comment.

 1. Hoi hoi….ook wij hebben ze een keer besteld met gratis vaas ….ja ja…ik wilde weten wat je kreeg….en dat viel ons tegen als bloemen paar in hart en nieren kregen wij max voor €11,50 bloemen….plus verzendkosten zou je dus bij iedere bloemenwinkel bloemist kunnen bestellen…de gratis vaas maakt het een beetje goed….ik was niet enthousiast over de kwaliteit ze stonden echt geen twee weken…nee ik vind het niet mijn ding…het concept doet het um…maar het is toch veel leuker om zelf je boeket te kiezen….nou liefs fijn weekend Ria x ❤️

  1. Hallo Ria, bedankt voor je eerlijke reactie, ik moest bij het plaatsen van mijn blogpost wel gelijk aan jullie denken. Ik dacht zou dit voor degenen met een winkel een grote concurrent zijn? Ik ben ook heel benieuwd of ze 14 dagen staan maar dat laat ik je nog weten. Het was leuk om het een keer te doen. Ik was heel benieuwd of ik er blij van zou worden en of ze echt zo zouden zijn als op de foto’s op de website. Ik ga zeker de volgende keer bij mijn plaatselijke bloemenwinkel een keer kijken of het mogelijk is om met allemaal verschillende bloemen een bos te maken.
   Fijn weekend Ria,

   lieve groet
   Tanja

 2. bedankt voor je reactie Elisabeth, ze zijn inderdaad niet goedkoop maar als ik ze een keer per maand bestel dan valt het voor mij wel mee. Je hebt helemaal gelijk dat je kijkt voor welke bloemen je allergisch bent, dat is heel belangrijk.
  Ik ga wel kijken of er een bloemenzaak in de buurt is waar ik allemaal aparte bloemen kan kopen ipv een bos. Misschien ben ik dan wel goedkoper uit 🙂
  Fijn weekend!
  groetjes
  Tanja

  1. Ik kom nog even terug op je blog.Ik heb op de site gekeken oef wat een prijzen voor een boeket en ik heb eerlijk gezegd niet eens gekeken naar bezorgkosten .In mijn omgeving zijn er wat ik nu weet twee bloemisten waar je bloemen per stuk kunt kopen voor 1 /1.25 per bloem niet heel goedkoop , maar het is toch leuk om zelf een keuze te kunnen maken om met evt een takje groen ertussen iets leuks zelf samen te stellen en dat hoef geen groot boeket te zijn .Blogs als dit vind ik leuk wil ik nog even zeggen
   Groetjes Elisabeth

   1. Leuk dat je nog even terugkomt op het onderwerp en natuurlijk leuk om te lezen dat je deze post leuk vindt.
    De prijs die je ziet is de prijs die je betaald er komen geen bezorgkosten bij. Ik ben het met je eens dat het best duur is maar ik wilde het gewoon eens uitproberen.
    Ik kijk even aan hoe lang ze echt staan en kom er zeker nog een keertje op terug.

    Fijne zondag Elisabeth
    gr. Tanja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge